Importanța sprâncenelor pentru frumusețea feței

Ochii sunt oglinda sufletului și sunt cea mai expresivă trăsătură a feței – ne pot dezvălui sentimentele într-o secundă. Sprâncenele corect conturate adaugă un plus de dramă, mister și frumusețe ochilor și întregii fețe – le putem numi ramele sufletului nostru. Află cum îți pot îmbunătăți lookul sprâncenele armonios stilizate.

Te întineresc

Sprâncenele frumos conturate sunt un mic secret anti-ageing. Fiind printre primele trăsături pe care le vezi la o persoană atunci când o cunoști, pot fi considerate chiar mai importante decât machiajul. Sprâncenele pensate și stilizate corespunzător oferă efect de lifting și de luminozitate în zona ochilor și a tâmplelor.

Încadrează ochii

Forma corectă a sprâncenelor încadrează și evidențiază ochii. Atunci când se alege o formă nepotrivită, sprâncenele pot înăspri trăsăturile faciale prin obținerea unui aspect obosit și îmbătrânit. Înainte de a încerca o nouă abordare pentru sprâncenele tale, analizează-ți bine trăsăturile și interesează-te care este forma potrivită pentru fața ta sau, cel mai bine, apelează la un specialist cu experiență. Rezultatul îți va influența aspectul final mai mult decât crezi!

Echilibrează fața

Aproape nicio persoană nu are fața perfect simetrică, însă putem avea sprâncene simetrice, chiar și atunci când natura nu ne ajută. Simetria înseamnă plăcere vizuală, iar sprâncenele stilizate corect balansează trăsăturile feței și oferă un efect mai estetic și echilibrat. Pentru a obține un rezultat plăcut și simetric, pe lângă conturarea sprâncenelor prin smulgere, noi alegem de cele mai multe ori și procedura de vopsire. Așa putem obține sprâncene echilibrate chiar și în cazul persoanelor cu fire subțiri și rare.

Corectează trăsăturile

Sprâncenele au puterea de a schimba radical aspectul chipului prin corectarea unor mici “imperfecțiuni” ca ochii mici sau ochii prea depărtați. Forma corespunzătoare a sprâncenelor adaugă mai multă definiție feței, iar un specialist va ști întotdeauna care este rezultatul care te va transforma în cea mai bună variantă a ta.

“Schimbă” forma feței

Da, ai auzit bine! În funcție de cum sunt stilizate sprâncenele, poți “păcăli” forma feței. De exemplu, sprâncenele drepte au efect de scurtare a feței și se potrivesc cel mai bine persoanelor cu fața alungită care vor să obțină iluzia de scurtare și trăsături echilibrate, iar sprâncenele arcuite se potrivesc cel mai bine persoanelor cu forma feței pătrată.

Cum obții sprâncenele perfecte?

Într-o lume în care trendurile se schimbă de la un sezon la altul, noi recomandăm tehnici de stilizare a sprâncenelor cu rezultate temporare, dar rezistente. Tatuajul sau micropigmentarea au efecte pe termen lung, însă ce te faci atunci când moda se schimbă, îți schimbi culoarea părului sau nu te poți obișnui, pur și simplu, cu noul look și îți dorești să îl schimbi?
Din acest motiv și nu numai, în salonul nostru stilizăm sprâncenele prin pensarea formei și vopsire. Rezultatul este unul natural și rezistă între 2-4 săptămâni, fără reacții adverse. Procedura se potrivește mai ales persoanelor care au firele rare și subțiri și își doresc o soluție rapidă și fără riscuri.

Te poți programa simplu și rapid aici.