Servicii de coafor în Dristor

Prima impresie se formează încă din primele 3 secunde, de aceea este atât de importantă tunsoarea și coafura părului. Este o bună modalitate de a-ți exprima cât mai bine personalitatea încă de la prima vedere. Acordăm atenție deosebită sănătății și aspectului părului și punem întotdeauna accent pe un rezultat final care să te facă fericită. Te așteptăm în salonul nostru de înfrumusețare din Dristor, Vitan!

Alege serviciile Fresh Salon dacă îți dorești:

  • Un look nou, personalizat după trăsăturile tale;
  • Ca părul tău să aibă un aspect sănătos;
  • Un hairstylist cu experiență, în care poți avea încredere;
  • Sfaturile unui specialist înainte de a face o schimbare;
  • Să ai parte mereu de servicii și produse de calitate.

Experiență de peste 14 ani în servicii profesionale de coafor

Nu îți asuma riscuri atunci când vine vorba despre părul tău. Alege specialiști cu experiență și lasă-ți părul pe mâini bune. Pentru noi coafura e mai mult decât un look, este o stare de spirit și o artă. Suntem specializați încă din 2007 în servicii profesionale de tuns, vopsit, coafat simplu, de ocazie și coafuri de mireasă și cunoaștem cele mai noi tehnici pentru întreținere a părului.

Coafură impecabilă, păr îngrijit

Toate femeile adoră să arate bine, să aibă o coafură îngrijită, o culoare vibrantă și un aspect sănătos al părului. La noi vei fi tratată și răsfățată așa cum meriți, cu produse profesionale Londa și Wella, pentru că scopul nostru este să avem grijă atât de aspectul, cât și de sănătatea părului tău.

Tratamente pentru păr sănătos

Tratamentele pentru păr mențin părul sănătos, strălucitor și îl protejează mai bine de factori externi precum soarele, poluarea, căldura și produsele de styling. Îți punem la dispoziție în salonul nostru din București tratamente capilare pentru rădăcini și vârfuri, tratamente pentru îndreptarea părului cu keratină, dar și soluții profesionale pentru repararea părului deteriorat.

Consiliere personalizată

Știm că uneori ești nehotărâtă sau pur și simplu nu știi dacă schimbarea pe care vrei să o faci este una potrivită pentru tine. Dacă vrei să încerci o nouă coafură, culoare a părului sau ai nevoie de un tratament profesional, la Fresh Salon cu siguranță vei fi ascultată și îndrumată. Echipa noastră de specialiști este mereu la curent cu ultimele tendințe și îți va oferi recomandări personalizate pentru a lua împreună cea mai bună decizie pentru tine.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii, de la tuns, coafat din perie, coafat special, coafuri pentru mireasă, împletituri, până la vopsit, balayage și tratamente pentru păr