Servicii profesionale de cosmetică în Dristor

Cosmetica este arta și practica îngrijirii, păstrării și înfrumusețării corpului uman, în special a feței și a părului. În salonul nostru de înfrumusețare din Vitan găsești specialiști instruiți în servicii profesionale de cosmetică pentru femei și bărbați, de la pensat și epilat, până la tratamente faciale și make-up.

Alege serviciile Fresh Salon dacă îți dorești:

  • Specialiști cu experiență în cosmetică;
  • Îmbunătățirea aspectului fizic prin proceduri non-invazive;
  • Un specialist cu care te poți consulta înainte de tratament;
  • Să ai parte mereu de servicii și produse de calitate.

Stilizare sprâncene

Sprâncenele stilizate corect îți încadrează frumos fața și îți evidențiază trăsăturile naturale. Forma și culoarea lor pot schimba fizionomia unei persoane, așa că este foarte important să îți stilizezi sprâncenele la un specialist cu experiență, care cunoaște cele mai bune tehnici pentru pensarea și vopsirea sprâncenelor, în armonie cu trăsăturile feței. Pe scurt, sprâncenele pensate și vopsite corect luminează chipul, conturează frumusețea ochilor și te scapă de grija machiajului de zi cu zi. Dacă îți dorești sprâncene impecabile, te așteptăm în salonul nostru din sector 3, București!

Epilat cu ceară

Epilatul cu ceară este o procedura ideală pentru femeile și bărbații care vor să scape de părul inestetic. Efectuăm tratamentul respectând cu strictețe toate normele de igienă și ne asigurăm că ai parte de cât mai mult confort și rezultate pe măsură. Dacă ești în căutarea unui salon care oferă servicii profesionale de epilat cu ceară tradițională și de unică folosință în București, te așteptăm în locația noastră din Dristor.

Tratamente faciale

Cel mai bun și ieftin tratament anti-ageing este prevenția. De ce să apelezi devreme la intervenții chirurgicale și foarte costisitoare, când poți avea grijă de tenul tău din timp, prin tratamente non-invazive, confortabile și accesibile? Specialiștii Fresh Salon îți pun la dispoziție o varietate de tratamente faciale profesionale de hidratare, întreținere și de rejuvenare. Te așteptăm la răsfăț!

Make-up

Te pregătești pentru un eveniment special sau vrei pur și simplu să strălucești astăzi, mai mult decât o faci de obicei? Un make-up potrivit trăsăturilor și gusturilor tale te va face să te simți mai frumoasă și mai plină de încredere și în consecință, mai puternică. Respectăm toate normele de igienă și folosim întotdeauna numai produse de cea mai înaltă calitate. Îți oferim servicii profesionale de make-up clasic și de ocazie în salonul nostru din Dristor, Vitan.