Frizerie/ Barbershop in Dristor

Orice bărbat trebuie să aibă bărbierul/frizerul său, care să îi înțeleagă dorințele și să-l aducă mereu la cea mai bună versiune a lui. O tunsoare modernă și o barbă îngrijită nu numai că arată bine, dar îți permit să îți exprimi personalitatea încă de la prima întâlnire. Avem grijă de părul tău, cu foarte multă atenție la detalii. Te așteptăm în salonul nostru din București, zona Dristor, pentru a-ți oferi servicii de frizerie și barbershop de cea mai bună calitate!

Alege serviciile Fresh Salon dacă îți dorești:

  • Un profesionist care lucrează atent și precis cu părul tău;
  • Sfaturile unui specialist înainte de a face o schimbare;
  • O tunsoare modernă și potrivită trăsăturilor tale;
  • Un frizer/bărbier care îți poate deveni cel mai bun confident;
  • Să ai parte întotdeauna de servicii și produse de calitate.

Frizerie

Ne place să fim mereu la curent cu cele mai #fresh trenduri în domeniu. Te așteptăm la Fresh Salon, atât dacă preferi stilul clasic, cât și dacă îți dorești o tunsoare nonconformistă. Împreună stabilim cea mai bună variantă pentru părul tău și pentru ca tu să pleci de fiecare dată mulțumit de la noi.

Barbershop

Cunoaștem foarte bine caracteristicile părului bărbătesc și avem experiență atât în bărbierit, cât și în stilizarea bărbilor și mustăților. Alege serviciile de îngrijire și întreținere a bărbii la Fresh Salon dacă îți dorești să ai parte de un bărbierit profesionist de fiecare dată.

Consiliere personalizată

Te gândești să abordezi un nou look, dar nu știi dacă ți se va potrivi? Vrei să încerci o nouă tunsoare sau o nouă stilizare a bărbii? Stai fără griji, pentru că specialiștii Fresh Salon te vor asculta și îndruma de fiecare dată când ai nevoie. Vom lua împreună cele mai bune decizii ținând cont atât de trendurile actuale, dar mai ales de dorințele și trăsăturile tale.