Servicii profesionale de manichură și pedichiură în Dristor

Manichiura este ca o carte de vizită. Unghiile îngrijite spun multe despre caracterul și personalitatea unei persoane, atât în cazul femeilor cât și în cazul bărbaților. De aceea este esențial ca mâinile să arate impecabil în orice moment al zilei. Te așteptăm în salonul nostru din Dristor pentru a-ți oferi servicii de manichiură și pedichiură clasice, cu ojă semipermanentă sau cu gel.

Alege serviciile Fresh Salon dacă îți dorești:

  • Un tehnician cu experiență, la curent cu trendurile;.
  • Unghii cu aspect îngrijit, sănătos și estetic;
  • Un specialist cunoscător al tehnicilor de actualitate;
  • Ca manichiura și pedichiura ta să aibă un impact pozitiv;
  • Să ai parte mereu de servicii și produse de calitate.
Oja semipermanenta cu apex - baza rubber
Oja semipermanentă cu apex - bază rubber

Manichiură femei

Manichiura, tehnicile folosite și trendurile au evoluat într-un ritm alert în ultimii ani, iar tehnicienii noștri sunt mereu la curent cu tot ce se poartă. Ne plac atât modelele tradiționale, cât și unghiile în culori și forme îndrăznețe. Îți oferim servicii calitative de manichiură clasică, cu ojă semipermanentă sau gel. Ne asigurăm în permanență că pleci de la noi cu mâinile îngrijite și o manichiură impecabilă cu care să te mândrești.

Pedichiură femei

Pedichiura este extrem de importantă, atât din punct de vedere estetic, cât și medical. O pedichiură făcută corect îți relaxează picioarele, le revitalizează și igienizează. Cel mai bine este să apelezi la un specialist, care poate asigura picioarelor și unghiilor tale îngrijirea de care au nevoie. Îți oferim servicii profesionale de pedichiură clasică, cu ojă semipermanentă sau gel, într-un cadru relaxant și plăcut.

Manichiură/pedichiură bărbați

Manichiura și pedichiura nu sunt servicii destinate doar femeilor. Într-o lume în care este tot mai important să avem mereu grijă de noi, încurajăm bărbații să apeleze la servicii de înfrumusețare ori de câte ori simt nevoia. Unghiile îngrijite emană eleganță, masculinitate și atenție la detalii. La noi găsești servicii speciale de manichiură și pedichiură pentru bărbați în salonul nostru din Dristor, Vitan.